Slik bidrar Per Gunnar til å øke aktiviteten i næringslivet i Nord-Norge

Ved å bistå landsdelens små og store foretak med finansiering, er vi med å øke aktiviteten i næringslivet i Nordland. Nå håper vi på flere fornøyde kunder i nord.

– Kjernen i vår yrkesstolthet er å få bidra til at våre kunder kan vokse og gjøre det bra innenfor sine felt, begynner Per Gunnar Hansen.

Per Gunnar er leder for regionskontoret til Brage Finans i Bodø. Han betjener kunder i hele Nordland.

Les også: Fra Tromsø betjener Hilde og Anita kunder fra Vesterålen til Finmark 

– Vi finansierer maskiner og utstyr til anlegg, transport, landbruk, IT. Kundene er alt fra enkeltmannsforetak som skal investere i sin første anleggsmaskin, til store aktører innenfor havbruksbransjen som skal ha nye arbeidsbåter. Vi er innom de fleste bransjer, og det er det som gjør arbeidshverdagen artig, stråler Per Gunnar.

En av styrkene til Brage Finans er innsikten de har i de ulike bransjene de jobber med. Det gjør det enklere å tilpasse seg behov og tilby finansieringsløsninger som er skreddersydd for deg som kunde.

Sammen med kollegaer jobber Per Gunnar for å finansiere bedriftsmarkedet. Vi tilbyr løsninger tilpasset markedet din bedrift opererer i.

En av tjenestene vi tilbyr er leasing:

– Da kjøper vi objektet kunden har behov for, også leier kunden det hos oss. Kunden har full bruksrett. De skriver en egen kjøpskontrakt med leverandør, så hvis det oppstår noe feil kan kunden ta reklamasjon på egenhånd. Mange velger å kjøpe ut objektet etter endt leasing.

Sjekk ut leasingkalkulatoren

 

Fra kontoret i Bodø betjener Per Gunnar kunder i hele Nordland fylke.

Rådgiver med lang erfaring

Per Gunnar har mange års fartstid i bransjen. Det kommer godt med når de skal gjøre Brage-navnet kjent i landsdelen.

– For noen av våre kunder har Brage Finans hittil vært et ukjent navn. Det er utrolig spennende å få være med på å bygge opp et selskap som er i stadig vekst, sier Per Gunnar.

– Det har gått veldig bra. Fordelen er at vi kjenner så mange i bedriftsmarkedet. Når man har jobbet i bransjen så lenge som meg, fører det til mange faste og gode kunderelasjoner, forklarer han.

Totalt har det norskeide selskapet over 100 ansatte i Norge. For kontoret i Bodø er det godt å ha et så stort apparat i ryggen. Å samarbeide med en solid aktør er også en trygghet for kundene deres.

REGION NORD: (F.v) Per Gunnar Hansen (Bodø), Hilde Varem, Frank Øye (regiondirektør) og Anita Schaal Jacobsen i Brage Finans region Nord.

"Det beste med jobben er å følge reisen til kundene våre."

- Per Gunnar Hansen, regionsjef

Satser i nord

Brage Finans har lenge vært etablert på Helgelandskysten. Nå har de lokalkontor i både Tromsø og Bodø. Bakgrunnen for at dette er å ivareta kunder i regionen på en enda bedre måte, forteller regiondirektør Frank Øye.

– Vi har rekruttert erfarne folk med god bransjekunnskap og kjennskap til regionen. Med tilstedeværelse i nord kan vi besøke kunder rundt omkring i regionen, det er viktig for oss å være mye ute hos dem.

Som Norges tredje største finansieringsselskap er det viktig for Brage Finans å gi et fullverdig produkttilbud til næringslivet nord for Polarsirkelen.

– Vi har kjempestort potensiale i regionen. Nå handler det om å bruke lokalkunnskapen til våre ansatte for å nå ut til flere kunder. Brage Finans blir godt mottatt av markedet, og står sterkt i de regionene vi er tilstede i - det er også målet i nord. Derfor har vi ansatt de riktige folkene, smiler han.

DIN RÅDGIVER: Per Gunnar jobber for å tilby gode finansieringstjenester i nord.

Alltid tilgjengelig

– Vi jobber i en bransje der det er raske prosesser og du helst skulle «sendt tilbudet i går», sier Per Gunnar lattermildt.

Ofte trenger kundene raske avklaringer. Derfor tar han stolthet i å alltid være tilgjengelig – også utenfor arbeidstid.

– Telefonen er på hele tida, ettermiddag og kveld også. Kanskje kunden er med i en budrunde eller auksjon, vi må være parat hele tiden, sier han og fortsetter:

– Det skal være en trygghet at du skal kunne få tak i meg når det trengs.

Per Gunnar tror dette er en av grunnene til at de på kort tid har opparbeidet seg en god kundeportefølje.

– De kundene som kjenner oss vet hva de får når de velger oss som finansieringspartner. Vi er opptatt av høy servicegrad.

Nå ser han fram til å ønske enda flere kunder velkommen inn i Brage Finans-familien.

image

Sammen finner vi finansieringsløsning tilpasset din bedrift!

Vår ambisjon er å være den foretrukne finansieringspartneren i våre regioner. Målet vårt er å finne de beste løsningene for våre kunder. ​

Ta kontakt med region nord