Slik bidrar Hilde og Anita til å øke aktiviteten i næringslivet i Nord-Norge

Ved å bistå landsdelens små og store foretak med finansiering, er Brage Finans med å øke aktiviteten i næringslivet i Troms og Finnmark. Nå håper vi på flere fornøyde kunder i nord.

– Kjernen i vår yrkesstolthet er å få bidra til at våre kunder kan vokse og gjøre det bra innenfor sine felt, begynner Hilde Varem.

Sammen med Anita Schaal Jacobsen utgjør duoen regionskontoret til Brage Finans i Tromsø. Fra de nyoppussede kontorlokalene i sentrum av Ishavsbyen betjener de kunder helt fra Vesterålen til Finnmark.

– Vi finansierer maskiner til anlegg, transport, landbruk, IT. Kundene er alt fra enkeltmannsforetaket som skal investere i sin første anleggsmaskin, til store aktører innenfor fiskeri som skal ha nye arbeidsfartøy. Vi er innom de fleste bransjer, og det er det som gjør arbeidshverdagen artig, stråler Hilde og Anita.

En av styrkene deres er innsikten de har i de ulike bransjene de jobber med. Det gjør det enklere å tilpasse seg behov og tilby finansieringsløsninger som er skreddersydd for deg som kunde.

Sammen med kollegaer jobber Hilde og Anita for å finansiere bedriftsmarkedet. Vi tilbyr løsninger tilpasset markedet din bedrift opererer i. En av tjenestene vi tilbyr er leasing:

– Da kjøper vi objektet kunden har behov for, også leier kunden det hos oss. Kunden har full bruksrett. De skriver en egen kjøpskontrakt med leverandør, så hvis det oppstår noe feil kan kunden ta reklamasjon på egenhånd. Mange velger å kjøpe ut objektet etter endt leasing.

Sjekk ut leasingkalkulatoren

«Gründere» med lang erfaring

Anita og Hilde har begge over 15 års fartstid i bransjen. Det kommer godt med når de skal gjøre Brage-navnet kjent i landsdelen.

– For noen av våre kunder har Brage Finans hittil vært et ukjent navn. Det er utrolig spennende å få være med på å bygge opp et selskap som er i stadig vekst, sier Anita.

– Vi føler oss jo som gründere, ler Hilde.

– Det har gått veldig bra. Fordelen er at vi kjenner så mange i bedriftsmarkedet. Når man har jobbet i bransjen så lenge som oss, så fører det til mange faste og gode kunderelasjoner, forklarer de.

Totalt har det norskeide selskapet over 100 ansatte i Norge. For kontoret i Tromsø er det godt å ha et så stort apparat i ryggen. Å samarbeide med en solid aktør er også en trygghet for kundene deres.

Gjengen i region Nord

REGION NORD: (F.v) Hilde Varem, Frank Øye (regiondirektør) og Anita Schaal Jacobsen.

"Det beste med jobben er å følge reisen til kundene våre."

- Anita Schaal Jacobsen, markedssjef

Satser i nord

Brage Finans har lenge vært etablert på Helgelandskysten. Nå har de lokalkontor i Tromsø. Bakgrunnen for at dette er å ivareta kunder i regionen på en enda bedre måte, forteller regiondirektør Frank Øye.

– Vi har rekruttert erfarne folk med god bransjekunnskap og kjennskap til regionen. Med tilstedeværelse i nord kan vi besøke kunder rundt omkring i regionen, det er viktig for oss å være mye ute hos dem.

Som Norges tredje største finansieringsselskap er det viktig for Brage Finans å gi et fullverdig produkttilbud til næringslivet nord for Polarsirkelen.

– Vi har kjempestort potensiale i regionen. Nå handler det om å bruke lokalkunnskapen til våre ansatte for å nå ut til flere kunder. Brage Finans blir godt mottatt av markedet, og står sterkt i de regionene vi er tilstede i - det er også målet i nord. Derfor har vi ansatt de riktige folkene, smiler han.

 

Anita på jobb for å tilby finansiering til bedrifter i Nord

SAMARBEID: Anita og Hilde har fulgt hverandre gjennom karrieren, og jobbet sammen for første gang i 2008. De jobber tett sammen for å tilby gode finansieringstjenester i nord.

Alltid tilgjengelig

– Vi jobber i en bransje der det er raske prosesser og du helst skulle «sendt tilbudet i går», sier Anita lattermildt.

Ofte trenger kundene raske avklaringer. Derfor er duoen på Tromsø-kontoret alltid tilgjengelig – også utenfor arbeidstid.

– Telefonen er på hele tida, ettermiddag og kveld også. Kanskje kunden er med i en budrunde eller auksjon, vi må være parat hele tiden, sier Hilde og fortsetter:

– Det skal være en trygghet at du skal kunne få tak i oss når det trengs.

Anita og Hilde tror dette er en av grunnene til at de på kort tid har opparbeidet seg en god kundeportefølje.

– Kundene kjenner oss og vet hva de får når de velger oss som finansieringspartner. Vi er opptatt av høy servicegrad.

Nå ser de fram til å ønske enda flere kunder velkommen inn i Brage Finans-familien.

image

Sammen finner vi finansieringsløsning tilpasset din bedrift!

Vår ambisjon er å være den foretrukne finansieringspartneren i våre regioner. Målet vårt er å finne de beste løsningene for våre kunder. ​

Ta kontakt med region Nord