Et nytt fleksibelt bilabonnement

Sammen med SPZ Bil lanserer Brage Finans et nytt fleksibelt bilabonnement for både privatkunder og næringskunder.

- Verden endrer seg raskere enn før, og flere og flere er opptatt av fleksibilitet - noe vi de siste årene også har sett i bilbransjen. Sammen med Brage Finans tilbyr vi derfor nå et bilabonnement med full fleksibilitet som vi kaller SPZ | Go, sier daglig leder i SPZ Bil, Robert Kjerrgård.

SPZ Bil har bilforretning på Storebotn næringspark på Askøy, hvor de også tilbyr verkstedtjenester, dekkhotell og service. De selger og leier ut biler - både brukt og nye - i alle prisklasser. I tillegg har SPZ Bil spesialkompetanse på både elbil og bobiler.

Inkluderer alle kostnader

SPZ | Go er et rimelig og fleksibelt bilabonnement som passer for de som ønsker et enkelt og forutsigbart bilhold. Det kreves ingen innskudd eller bindingstid.

 - Til forskjell fra andre utleiefirma, inkluderer abonnementet alle kostnader som forsikring, service, dekkhotell og lakkbehandling. I tillegg er det inkludert full garanti på alle våre biler.

Kostnader utenfor selve bilholdet som strøm, drivstoff, bompenger og parkering er ikke inkludert i abonnementet. 

- Fordelen med et slikt bilabonnement er nettopp det at du ikke eier bilen selv, og derav slipper du å bekymre deg for verditap på bilen. Med et abonnement hos oss velger du selv ut en bil, og etter en stund kan du bytte den inn i en annen om du ønsker det. Jeg liker å sammenligne det litt med Telenor sin Swap-tjeneste, sier Kjerrgård.

Ønsker flere forhandlere

Hos SPZ Bil er det Brage Finans som administrerer selve bilabonnementet, i tillegg til å være en finansiell partner.

- Vi har hatt et tett og godt samarbeid med SPZ Bil rundt lansering av dette produktet, og det ser virkelig ut til å slå an. SPZ Bil har vært en pilot-forhandler, og fremover ønsker vi enda flere forhandlere av et slikt abonnement, sier assisterende direktør for Brage Finans, Grethe Moe Tungesvik.

 Hun påpeker at Brage Finans har som mål å være nytenkende og fremoverlent.

- Når det skjer endringer i markedet, ønsker vi å være tidlig på ballen. Mange kunder opplever å ha et vekslende behov og da vil dette fleksible bilabonnementet være et godt alternativ.

Vil være løsningorientert

Med SPZ | Go betaler du for hver måned. Abonnementet starter den dagen du får bilen og løper frem til du selv ønsker å si opp. I tillegg til et fleksibelt abonnement, får du også tilgang på en rekke goder hos SPZ Bil.

- Vi ønsker å tilby noen tjenester som kan lette på det kjente uttrykket “tidsklemma”. Trenger du service på bilen du abonnerer på, eller kanskje en lakkbehandling, kan vi hente bilen hvor enn du er, om det er på jobb eller hjemme, og deretter levere den tilbake til samme sted etterpå, sier Kjerrgård.

Les også: Bilferie i Norge i sommer? Her er 6 tips!

Hos SPZ Bil kan du også bytte bilen du abonnerer på, samt korttidsleie en bil dersom du har behov for det.

- Trenger du for eksempel en flyttebil for en helg, ønsker vi å være behjelpelig så godt det lar seg gjøre. Vi er veldig løsning orienterte, og er åpne for kundens ønsker og behov.

image

Ønsker du et bilabonnement hos SPZ?

Du finner et utvalg av biler å velge i her!

Se mer om bilabonnement