Å kjøre denne helt spesielle bilen ga et herlig adrenalin, og da var det gjort!

Helt siden Stine Olsen kjørte forbi en Lotus Seven Sport var hun sikker på at den måtte bli hennes. Ved hjelp av Brage Finans fikk hun realisert drømmen, og ser nå frem til en lang sommer på vestlandsveiene.

 

Stine har alltid vært bilinteressert, helt fra tidlig alder. Bil har derfor vært en stor del av livet hennes omtrent så lenge hun kan huske. I 16 år har hun jobbet hos lakkspesialisten og drevet med bil på fritiden sammen med sin samboer Brede.

Over middels bilinteressert

Rundt en felles bilinteresse har de etablert en sporty familie med to barn, Elena og Enzo. Barna er selvfølgelig også glad i bil og motor, og har vært med på verkstedet siden de var små. Barna har også hver sin gokart og liker å være med å kjøre bil.

-Spesielt Elena er heftig bak rattet på gokarten sin så det blir nok mye bilkjøring på de begge etter hvert. Vi er en ganske bilinteressert familie kan du si, ler Stine.

Med en bilpark som rommer noen-og-tyve biler kan det tenkes at familien har garasjen full, men da Stine kjørte forbi Lotusen, visste hun at den måtte bli hennes. Med brede hjul og et sjeldent uttrykk var det vanskelig for Stine å holde igjen entusiasmen.

-Vi trengte jo egentlig ikke en bil til, men vi så at den sto til salgs og vi hadde hatt lyst på en sånn bil lenge. Vi kjørte forbi den et par ganger og måtte selvfølgelig prøvekjøre den, for å se hva det var.  Å kjøre denne helt spesielle bilen ga et herlig adrenalin, og da var det gjort, forteller hun.

Uproblematisk finansiering

Med en bil som dette ligger forholdene perfekt til rette for den ultimate kjøregleden. Det kribler i magen når bilen ligger klistret til veien, og med 360 graders ubrutt utsikt er dette den beste måten å oppleve Norge langs veiene.
I september bestemte Stine seg for å ta steget, og kjøpte bilen. Finansieringen fikk hun ordnet gjennom Brage Finans.

Snart ut på veiene

Bilen har stått på vinterlagring, og Stine og familien ser nå frem til å få den ut på veiene.
-Vi kjøpte jo bilen helt på tampen av sesongen, men vi fikk et par gode finværsdager sammen og det gir en vanvittig god følelse å kjøre den. Jeg blir veldig sjarmert av eldre biler og sportsbiler, og spesielt denne bilen får fort fram smilet, forteller hun og fortsetter å fortelle om følelsen av å kjøre bilen en sommerdag.
-Når man føler vindens tak i håret og solens varme på kroppen blir følelsen av å kjøre en bil som denne en opplevelse man sent vil glemme. Man sitter helt nede på veien og man kjenner hver eneste hestekraft i kroppen. Det er rett og slett en følelse man bare er nødt til å oppleve!

En annerledes bilferie

Lotus Seven er jo ikke et vanlig syn på vestlandsveiene så Stine er vant med at folk snur seg etter den når de kjører forbi.
-Dette er en typisk bil som er populær blant både voksne og barn. De fleste synes den er veldig kul, og barna synes selvfølgelig alltid det er stas å bli hentet på skolen i en så spesiell bil, sier hun.

En sportsbilferie for en familie på fire skiller seg gjerne ut i fra den typiske bilferien, men Stine har allerede lagt planene klar.
-Vi har også en annen toseters sportsbil, en Morgan 4/4, så da skal familien deles opp og kjøre på ferie sammen. Vi tar hver vår unge i hver vår bil.

 

Les også: 6 Tips til bilferie i Norge!

Stas å få gjennom finansieringen

Hos Brage Finans var det Caroline Landaas Helgesen som fikk inn saken. Det første hun gjorde var å søke opp bilen og se gjennom bilder av den.
-Det er jo en sjelden bil, og det er jo ekstra gøy for meg å få gjennom finansieringen av en så spesiell bil, forteller hun.

Caroline legger ikke skjul på at det er en god følelse å ha fått lov til å bidra til at bildrømmen til Stine gikk i oppfyllelse. Hun håper å få sett bilen live på veiene i sommer.
-Vi er veldig fornøyd med å kunne realisere Stines bildrøm, og ønsker henne en riktig god tur med familien!

image

Drømmer du også om bil?

Hos Brage Finans får du billån til både nye og brukte biler.

Beregn og søk lån