Vind i seilet for Brage Finans! Vi har fått en kjempe mottakelse i markedet

Med lang erfaring og mange fornøyde kunder er Brage Finans nå på plass i Vestfold og Telemark. Her sitter Gro Lysebo Sørhaug og Stian Bye Kittilsen, som begge er lokalkjente i markedet og klare til å hjelpe bedrifter med å realisere sine drømmer.

– Vi former fremtidens finansiering og skaper rom for vekst, sier Stian Bye Kittilsen, regiondirektør for Brage Finans Vestfold og Telemark.

– Den setningen har vi jobbet mye med, smiler han. Men det er kjernen i det vi driver med. Vi er her for å hjelpe kundene våre å skape vekst og verdier.

Både Gro og Stian har lang erfaring fra finansbransjen og sterk kjennskap til næringslivet i området. De to kollegaene startet sin reise sammen med Brage Finans høsten 2022 og forteller at de fikk en kjempe mottakelse i markedet fra første stund.

– Fra oppstart høsten 2022 var det nærmere 100 telefoner om dagen. Det var helt ekstremt og kalenderen var rimelig full den første tiden, forteller regiondirektøren.

– Ja, vi opplever at det er mye aktivitet der ute og at folk har investeringsvilje, tross tiden vi er inne i, legger Gro Lysebo Sørhaug til. Hun er markedssjef i Brage Finans Vestfold og Telemark.

- Vi former fremtidens finansiering og skaper rom for vekst.

Et godt team

Stian Bye Kittelsen og Gro Lysebo Sørhaug har jobbet tett sammen i mange år. De utgjør et godt team, som kjenner lokalmarkedet i Vestfold og Telemark.

En personlig rådgiver som bryr seg om bedriften din

Brage Finans er et fremoverlent finansieringsselskap med et godt fotfeste i markedet, eid av solide banker i Norge. De har finansieringsløsninger som leasing og lån til bedriftsmarkedet, og bil- og båtlån til privatmarkedet.

– Vi kjenner markedet og kundene vi er i dialog med. Vi er landsdekkende og har bred kompetanse innen finansiering, sier Stian.

– Hos oss får kunden sin egen kontaktperson som gjør seg kjent med dem og deres behov. En personlig rådgiver som bryr seg om bedriften. Det er helt essensielt, enten man har en godt etablert bedrift eller er i en startfasen.

Leasing er en enkel og fleksibel form for finansiering, og et godt alternativ til lån. Med leasing gjennom Brage Finans kan din bedrift disponere ressursene enda smartere. Leasing betyr at Brage Finans kjøper og eier det utstyret bedriften din trenger, og leier det til dere mot en avtalt månedsleie, over et avtalt tidsrom.

– Kundene skal konsentrere seg om det de er gode på, så fikser vi finansieringen, legger Gro til.

image

Fordeler med leasing

Leasing frigjør kapital, det er ingen forskuttering av merverdiavgift og det forenkler regnskapsføring. Ved leasing får man inntil 100% finansiering.

Sjekk ut leasingkalkulatoren

– Aldri mer enn en telefon unna

Lokal kjennskap er viktig for Brage Finans. Det er derfor Gro og Stian sitter i hver sin by, med hver sin lokalkunnskap. Stian sitter på kontor i Porsgrunn, mens Gro sitter i Sandefjord.

– Det er viktig for oss å kjenne både markedet og kundene vi jobber med, derfor sitter vi på hvert vårt lokalkontor. Slik kan vi være enda tettere på kundene våre, sier Stian.

Selv om Gro og Stian sitter på hvert sitt kontor jobber de tett sammen og utgjør et svært godt team.

– Vi har jobbet sammen i mange år og utfyller hverandre godt. Du kan vel si at vi følger hverandres energinivå, ler Gro og kikker bort på Stian.

– Ja, her er det stor takhøyde og du kan være sikker på at vi har det gøy på jobb, smiler Stian.

Med korte beslutningsveier, høy kompetanse og gode betingelser vil Stian og Gro kunne gi deg den beste kundeopplevelsen.

– Vi møter kunden der de ønsker. Uavhengig om det er på deres kontor, over telefon, på videomøte eller hos bedriften selv. Vi er opptatt av at prosessen skal gå sømløst og raskt, sier Stian.

– Vi er aldri mer enn en telefon unna, legger Gro til. Noe av det som inspirerer og motiverer oss aller mest med denne jobben, er å være ute hos kunder og se hva vår finansiering bidrar til. Ikke minst er det å møte mennesker som brenner for bedriften sin veldig givende.

En dag på jobben: En arbeidsdag for Gro og Stian varierer veldig. Det er alt fra telefoner til møter med kunder ute i "feltet".

Er leasing noe for din bedrift?

– For de fleste bedrifter vil leasing av objekter være riktig, og størsteparten av bedriftene benytter denne finansieringsformen i dag, forteller regiondirektøren.

- Med leasing hos Brage Finans kan man raskt og sømløst få tilgang til objekter som er viktig for bedriften. Det er både trygt og enkelt, og hos oss får du alltid personlig hjelp om det er noe du trenger.

– Vårt mål er å være den foretrukne finansieringspartneren på leasing og lån her i markedet, avslutter Stian.

image

Sammen finner vi finansieringsløsning tilpasset din bedrift!

Vår ambisjon er å være den foretrukne finansieringspartneren i våre regioner. Målet vårt er å finne de beste løsningene for våre kunder. ​

Kontakt Stian og Gro