Brage Finans er nykommer på Østlandet: Vi er klare til å tilby leasing og lån til det lokale næringslivet

Brage Finans fortsetter veksten og er nå på plass for å kunne tilby konkurransedyktige finansieringsløsninger til kunder på hele Østlandet.

– Det å hjelpe en bedrift med finansieringsløsninger, som bidrar til å bygge bedriftene videre og sikrer arbeidsplasser, er meget tilfredsstillende, sier en entusiastisk regiondirektør Ole Morten Skaugseth.

Leder ny avdeling: Ole Morten Skaugseth er regiondirektør for Brage Finans sin avdeling i Oslo.

For han er dette starten på en spennende reise sammen med Brage Finans. Selskapet har nylig etablert egen avdeling i Oslo, og er klare til å tilby leasing og lån til næringslivet i regionen. 

– Helt essensielt

Selv har Ole Morten Skaugseth over 20 års erfaring fra leasingbransjen, og skal nå lede et nytt team på seks ansatte. En av disse er regionsjef for leasing i bedriftsmarkedet, Per Magne Trøim.

– Det som virkelig tenner gnisten vår i denne jobben, er å komme ut til kundene og partnerne våre, og se med egne øyne hvordan finansieringen vi tilbyr, gir dem et ekstra løft og hjelper dem å vokse, sier Trøim.

Brage Finans er i dag en av Norges største finansieringsselskap og er eid av solide norske banker. De har finansieringsløsninger som leasing og lån til bedriftsmarkedet, og bil- og båtlån til privatmarkedet.

– Teamet i Oslo har som mål å være den beste finansieringspartneren for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har korte beslutningsveier, er til stede lokalt, har høy kompetanse, gode betingelser og gir en utmerket service. I tillegg har vi lang erfaring med forretningsutvikling. Vi ønsker å bidra til vekst i din bedrift, sier Skaugseth og fortsetter:

"Hos oss får kunden sin egen kontaktperson som gjør seg kjent med dem og deres behov. En personlig rådgiver som bryr seg om bedriften. Det er helt essensielt, enten man har en godt etablert bedrift eller er i en startfase."

Alternativ til lån

Leasing betyr at Brage Finans kjøper og eier det utstyret bedriften trenger, og leier det ut til bedriften mot en avtalt månedsleie, over et avtalt tidsrom. Leasing er i mange tilfeller et godt alternativ til lån.

– Med leasing gjennom Brage Finans kan din bedrift disponere ressursene enda smartere, mener regiondirektør Skaugseth.

Han mener de aller fleste bedrifter med behov for ulike objekter vil kunne dra fordeler av å velge leasing som finansieringsmodell.

– Ved leasing kan man raskt få tilgang til objekter som er viktig for bedriften. Det er både trygt og enkelt, understreker han.

Samlet: F.v.: Regionsjef leasing Per Magne Trøim, regionsjef landbruk/anlegg Jan Ståle Åsvang, salgssjef teknologifinansiering Henrik Ruud Tovås, regiondirektør Ole Morten Skaugseth, markedssjef leasing Helene Hauge Larsen, markedssjef teknologifinansiering Edvard Mo.

– Kunder og partnere har ventet

Eksempler på objekter som kan leases er anleggsmaskiner, landbruksutstyr, produksjonsutstyr, innredning, varebiler, lastebiler, IT-utstyr, kontormøbler, eller tannlegestoler. 

Selv om det nyopprettede kontoret kun har vært der i noen måneder, har responsen vært meget god både fra kunder og partnere. 

– Tilstedeværelse på Østlandet er noe vi merker at både kunder og partnere har ventet på. – Vi er klare til å tilby leasing og lån til det lokale næringslivet, sier Skaugseth.

image

Sammen finner vi finansieringsløsning tilpasset din bedrift!

Vår ambisjon er å være den foretrukne finansieringspartneren i våre regioner. Målet vårt er å finne de beste løsningene for våre kunder. ​

Ta kontakt med teamet i Oslo

Satser nasjonalt

Foruten å tilby gode leasingløsninger for næringslivet skal kontoret i Oslo også lede Brage Finans sin landsdekkende satsing på teknologifinansiering. Salgssjef Henrik Ruud Tovås forteller at dette er en satsing Brage Finans har planlagt i lengre tid.

– Teknologifinansieringen vil i hovedsak foregå via partnere som Brage Finans inngår samarbeid med. Dette kan gjelde utstyr hvor integrert teknologi er en del av objektet som skal finansieres, som for eksempel en multifunksjonsmaskin, sier han.

Sammen med partnere skal Brage Finans kunne tilby et sirkulært IT-leieprodukt.

Regionskontoret ligger sentralt på Lysaker. Stockfoto.

36 års erfaring

Brage Finans bygger også opp et eget team i Oslo innen bilforhandlermarkedet som dekker både person- og bedriftsmarkedet. Dette teamet består av teamleder Trude Jensen og markedssjef Ellen Marie Løchen Larsen. Trude Jensen har selv 36 års erfaring fra tilsvarende virksomhet, og gikk 1. januar fra å være ansatt hos en annen stor aktør i markedet, til å være en del av nysatsingen på Østlandet. 

- Det er spennende å være med å starte noe nytt, sier Jensen. 

– Stort konkurranseinstinkt

I kontakt med bilforhandlerkunder har Jensen og Brage Finans fokus på det medmenneskelige og personlige. 

– Jeg liker å snakke med mennesker, og jeg liker å jobbe med salg. Jeg er drevet av et stort konkurranseinstinkt og har lyst til å gjøre det bra sammen med resten av gjengen i Brage Finans, sier hun. 

Teamleder Trude Jensen

E-post: trude.jensen@brage.no
Telefon: 90878683

Markedssjef Ellen Marie Løchen Larsen

E-post: ellen.larsen@brage.no
Telefon: 91184311