Finansieringsløsninger til din bedrift

Brage Finans tilbyr finansiering av objekter i form av lån eller leasing. Er du usikker på hvilken finansieringsform som passer best for din bedrift hjelper vi deg gjerne, bare ta kontakt!

Bør du velge leasing?

Med leasing gjennom Brage Finans kan din bedrift disponere ressursene enda smartere. Leasing betyr at vi kjøper og eier det utstyret bedriften din trenger, og leier det til dere mot en avtalt månedsleie over et avtalt tidsrom. Normalt varer en leasingperiode fra tre til syv år. Dere har full bruksrett til objektet i leasingperioden.

Hva kan leases?

De fleste driftsmidler kan finansieres gjennom leasing. Objektet må kunne identifiseres som en egen enhet og kunne avskrives. Eksempler på objekter som kan leases er anleggsmaskiner, jordbruksmaskiner, varebiler, lastebiler eller tannlegestoler.

Bør du velge lån?

Trenger dere finansiering av bedriftens nye kjøretøy eller andre driftsmidler? Med lån gjennom Brage Finans tar vi normalt kun pant i objektet som sikkerhet for lånet. Dette er en fordel for dere som kunde, da dere slipper å stille ytterligere sidesikkerhet. Lånet gis i forbindelse med anskaffelse av objektet.

Hva kan kjøpes med lån?

Brage Finans kan tilby lån til en rekke nye og brukte gjenstander, deriblant personbiler, varebiler, lastebiler, tilhengere, anleggsmaskiner og diverse produksjonsutstyr.

Ta kontakt

Brage Finans tilbyr finansieringsløsninger tilpasset det markedet din bedrift operer i. Ta kontakt så kan vi sammen finne den beste løsningen for din bedrift.

Jørgen Kjeseth

Jørgen Kjeseth

Leder forhandlersalg BM

995 06 966 Send e-post