Brage Finans finansierer bedriftsmarkedet

Vi tilbyr din bedrift skreddersydde finansieringsløsninger tilpasset det markedet din bedrift opererer i.

Om Brage Finans

Vår ambisjon er å være den foretrukne finansieringspartneren i våre regioner. Målet vårt er å finne de beste løsningene for våre kunder. ​

Bør du velge leasing?

Med leasing gjennom Brage Finans kan din bedrift disponere ressursene enda smartere. Leasing betyr at vi kjøper og eier det utstyret bedriften din trenger, og leier det til dere mot en avtalt månedsleie over et avtalt tidsrom. Normalt varer en leasingperiode fra tre til syv år. Dere har full bruksrett til objektet i leasingperioden.

Hva kan leases?

De fleste driftsmidler kan finansieres gjennom leasing. Objektet må kunne identifiseres som en egen enhet og kunne avskrives. Eksempler på objekter som kan leases er anleggsmaskiner, jordbruksmaskiner, varebiler, lastebiler eller tannlegestoler.

Bør du velge lån?

Trenger dere finansiering av bedriftens nye kjøretøy eller andre driftsmidler? Med lån gjennom Brage Finans tar vi normalt kun pant i objektet som sikkerhet for lånet. Dette er en fordel for dere som kunde, da dere slipper å stille ytterligere sidesikkerhet. Lånet gis i forbindelse med anskaffelse av objektet.

Hva kan kjøpes med lån?

Brage Finans kan tilby lån til en rekke nye og brukte gjenstander, deriblant personbiler, varebiler, lastebiler, tilhengere, anleggsmaskiner og diverse produksjonsutstyr.

Kontakt oss

Brage Finans er spesialister på finansiering av løsøre. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Kontakt oss alle våre regioner